keskiviikko 16. huhtikuuta 2014

Lattian hiomista

Tänään päätin ottaa hikipäivän ja hioa santapaperilla (karheudet 120, 150 ja 180)) laminaatin alta paljastetun paksun ponttilautalattian yläkerran kammarissa.
Ensin kävin paikallisessa K-Raudassa. Erittäin ystävällistä ja asiantuntevaa apua sain hommaan. Myyjän ohjeiden mukaan tartuin tuumasta toimeen. Hän oli aivan varma, että pärjään sekä lattian esikäsittelyssä että itse maalaamisessa. Olipa mukava käynti.

Oikein kiiruhdin kaupasta takaisin talolle, laitoin vauhdilla remppavaatteet päälle, iskin jo aiemmin hankkimani pölysuojaimen naamalle ja aloin hionnan. Pölysi, kyllä, vaikka lattiassa ei ollut aiemmin ollut maalia. Imuroin lopuksi lattian.

Huomenna oli tarkoitus tarttua pensseliin. En ole kuitenkaan vielä päättänyt, mikä valkoisen sävy lattiaan tulee, vai maalaanko sen harmaaksi. Jos valitsen harmaan, myös kammarissa olevien valkoisten seinäpaneelien väri tulee harkittavaksi. Samoin seinien väri.

Mitä tämä päivä opetti? Sen, ettei rautakaupassa enää ole tumppuja, Spede-sketseistä tuttuja myyjiä, vaan ystävällisiä ja kannustavia asiantuntijoita.
Niin, siitä hiestä... Sitä irtosi ja naama on vielä tunti lopettamisesta punainen.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit tervetulleita. Loukkaavat kommentit poistetaan.

Retrottaa, euron verhot kodinhoitohuoneeseen

Eilen minua viehätti kirpparikäynnilläni 70-luvun paksut, puuvillaiset retroverhot. Noukin ne itselleni eurolla. Pesin ja silitin. Pujotteli...