tiistai 6. toukokuuta 2014

Osaat maalata, jos minäkin osaan!

Näin se vain on. Kun saa maalipurkin auki, loppu onkin helppoa.  Ja raskasta. Maalasin eilen paneelit ja sen jälkeen lattian. Maalauskäsi ja ranne on hieman tönkkönä ja kipuakin .

Tänään maalasin toiseen kertaan. Aikaa kului eilen runsaasti kun piti kymmeniä kertoja perääntyä kesken maalausten ja katsella kauempaa kädenjälkeään. Tai olisiko se sittenkin maalisiveltimen jälki? Nimittäin ehkä maalatessa kannattaisi panostaa laadukkaisiin siveltimeen, jotka eivät pudottaisi "sulkiaan" , joita saa sitten nyppiä pois.
Ostin lähimarketista tietenkin ne halvimmat pensselit, halvimman ja kalleimman välillä on runsaasti euroja.
Selvisin tänään parissa tunnissa urakasta. Nyt odottelen, että kuivaa ja saan kiinnittää lattialistat. Menevät sotat piiloon.
Osaat maalata, jos minäkin osaan! Laskin mitä säästin, kun itse tein. Eilen meni runsaat kolme tuntia, tänään kaksi. Säästöä kertyi noin 250 euroa, jos laskee 40 euron tuntipalkan mukaan + alv. Nyt muistin: ammattilainen tekisi homman ehkä nopeammin ja paremmin. Aina pitää antaa arvo alan hallitseville.  Lattian maali Betolux, sävytyslinja 270 TVT 2115 "erittäin vaaleanharmaa".

                                           Lattian sävy eilen ekan maalauksen jälkeen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit tervetulleita. Loukkaavat kommentit poistetaan.

Retrottaa, euron verhot kodinhoitohuoneeseen

Eilen minua viehätti kirpparikäynnilläni 70-luvun paksut, puuvillaiset retroverhot. Noukin ne itselleni eurolla. Pesin ja silitin. Pujotteli...