keskiviikko 25. kesäkuuta 2014

Valtti tuotiin rekalla

Kylläpä aamulla huvitti. Olin vielä yöpuvussa, kun Kaukokiidon kuski soitti ja kyseli, olenko kotosalla. Hän oli tuomassa Tikkurilalta tilaamaani Valtti kaluste- ja terassiöljyä 2,7 litran purkin. Kertaalleen purkki oli kadonnut matkalla Helsingistä Poriin kun oli niin pieni verrattuna rekan muihin tuotteisiin.
Enpä tiennyt, että oikein rekalla purkki tulee ja oikein kotiovelle. Hyvä kun tuli, sama se millä pelillä. Jos aurinko paistelee pitempäänkin, pääsen käsittelemään patiota. Mennee ensi viikkoon.

Kuvat ovat erikoisesta posliinikukasta, joka alkaa kukkia selkäni takana. Tätä kirjoittaessani vilkaisin taakseni ja katsoin, mitä valkoisia nyppyjä kasvissa on. Nuppujahan ne. Kiitos paljon. Kukka on edellisen emännän peruja. Siirsin sen uudelle paikalle. Hyvin on viihtynyt, koska kukkimaan alkoi. En ole aiemmin nähnyt tällaista posliinikukkaa:  se ei rönsyile eikä kiipeile, pysyy pensasmaisena ja on aina sen näköinen kuin kaipaisi vettä, lehdet ryppyiset.  Vielä ei huoneessa tuoksu, mutta odotan innolla nuppujen avautumista ja tuoksua. Jospa sekin olisi erilainen kuin ns. tavallisessa posliinikukassa. Se kiipeilee tuossa lähellä keittiön ikkunalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit tervetulleita. Loukkaavat kommentit poistetaan.

Retrottaa, euron verhot kodinhoitohuoneeseen

Eilen minua viehätti kirpparikäynnilläni 70-luvun paksut, puuvillaiset retroverhot. Noukin ne itselleni eurolla. Pesin ja silitin. Pujotteli...