torstai 6. marraskuuta 2014

Harmaan huoneen sisustusta

Ihanaa. Vihdoinkin olen päässyt sisustamaan harmaata huonetta. Olen tuonut sängyn. Olen tuonut kammottavat uudehkot kaapit, joita olen parhaani mukaan yrittänyt "vanhentaa" ikivanhoilla tynnyreillä ja vihreällä puuarkulla. Kaikkea kun ei voi ostaa uutena tai vanhana.
Mielestäni onnistuin tekemään taas aika mukavasti ns. väliaikaisratkaisun. Eikös vain näytäkin ihan jees?
  Punaisen rautasängyn olen ostanut nettikirpparilta, harmaa puutarhapöytä on mökiltä, valkoiset olutynnyrit ovat 1780-luvulta olevan makasiinin perukoista ja vihreä kirstu eli arkku on jostain 40-luvulta.
  Raakalautakatto on huippu. Joku voi olla täysin toista mieltä. Minä olen tätä mieltä. Raot eivät haittaa, sillä rakojen takana on mustaa pahvia. Purut eivät siis laskeudu lattialle .
                                 Vihdoinkin sisustamaan!
                 Veljeni tyttären Annan ristipistotyö vanhan arkun päällä on aivan huikea.
 Bambun olen salakuljettanut Malesian rannalta lentokoneen matkustamossa. Tai kyllä se tuli ihan salaamatta tuollaisenaan läpi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit tervetulleita. Loukkaavat kommentit poistetaan.

Retrottaa, euron verhot kodinhoitohuoneeseen

Eilen minua viehätti kirpparikäynnilläni 70-luvun paksut, puuvillaiset retroverhot. Noukin ne itselleni eurolla. Pesin ja silitin. Pujotteli...