keskiviikko 26. marraskuuta 2014

Joulupuu on rakennettu Airamin ledeillä

...joulu on jo ovella, namusia ripustettu, ompi kuusen oksille...

Tänään jo aamupäivällä laitoin alakerran pikkukammariin jouluvaloja. Airamilla on tämän vuoden uutuuksissa vallan viehättäviä metallisia led-kynttelikköjä kuusi- ja kirkkoaihein. Jos et tänäkään vuonna jaksa nousta joulukirkkoon, voit ihan omaan tahtiin heräillä  kirkkokoristeisen kynttelikön tuikintaan.

Jouluvaloja on aina yhtä mukava asetella. Pikkumakkarin ikkunalaudalle pitsiverhojen lomaan laitoin kirkko- ja poroaiheiset kyntteliköt ja vein verannalle kuusikyntteliköt. Kun katselen ikkunaan, näen kummatkin samalla kertaa. Valotuikkujen määrä vielä moninkertaistuu, kun valot peilautuvat ikkunoista.

Miten pienellä vaivalla  saakaan niin syvän ja kauniin tunnelman! Jouluvaloja ostettaessa täytyy vain tietää, mihin ne asettelee. Summittain jouluvaloja  ei kannata ostaa. Sitten sitä pyörii pakettien kanssa ympyrää ja toteaa, etteivät valot sovikaan koko kodin tyyliin.

Varmin valinta on aina valkoinen kynttelikkö. Punainenkin toki jouluna menee, mutta valkoista voi kyllästymättä käyttää pitempään ja se sopii myös useampaan sisustustyyliin.

Led-valot ovat kehittyneet vuosien aikana kovasti. Enää ei tarvitse kärsiä liian terävistä ja kylmäsävyisistä valoista saatavilla kun on myös lämminsävyisiä ledejä.

                             Herää kirkkokynttelikön led-tuikintaan!
                                 Tuiki tuiki tähtönen...
                               Verannalta tuikkivat kuusikyntteliköt.

                            Verannalla on nyt valoa.

Nyt vasta huomasin, että toinen kynttelikkö on väärinpäin. No, ulkoapäin jos katsoo, niin se on oikein päin...
                                 Valoja myös lähinaapurin iloksi.
                      Täytyypä kääntää seuraaviin kuviin kynttelikkö oikein päin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit tervetulleita. Loukkaavat kommentit poistetaan.

Retrottaa, euron verhot kodinhoitohuoneeseen

Eilen minua viehätti kirpparikäynnilläni 70-luvun paksut, puuvillaiset retroverhot. Noukin ne itselleni eurolla. Pesin ja silitin. Pujotteli...