sunnuntai 30. marraskuuta 2014

Sisustuskokeiluja

Tämä on vasta ensimmäinen versio yläkerran kulmahuoneen sisustuksesta. Periaatteenani on käyttää olemassa olevia huonekaluja ja tavaroita. Uusia en hanki. Mustan, valkoisen ja harmaan sävyihin kyllä menevät hyvin hellekesän superkulutuksella olleet puutarhahuonekalut. Näin ne toimisivat mitä parhaiten myös talvella, eikä niille tarvitsisi etsiä varastopaikkaa.

Laitoin lattialle mökin kammarissa kesällä olleen kaislamaton, kaksi VM-Carpetin raikasta puuvillamattoa (ovat kuvauslainassa) sekä oman tummasävyisen räsymaton.

Tilaan pitäisi vielä mahtua mustavalkoinen työpöytä ja tuoli. En voi vielä siirtää pöytää paikalleen, sillä pistorasioiden asentaminen on vielä tekemättä. Ilman sähköjä en voi työskennellä. Nyt istunkin ns. harmaassa huoneessa, jossa on myös työpöytäni.

   Yläkerran vastavalmistuneessa huonessa on alkanut sisustusshow. Tv-pöytä (takana seinän vieressä) odottaa mustaa pikkuteeveetä.
                            Vähän kaikkea ja kuitenkaan ei mitään. Voi mennä uusiksi pari kertaa.
                            Tapettitehdas Ritola & Pihlgrenin tapetti, VM-Carpetin räsymatto.
  Aurinkopatiolla ollut vuode olisi mainio rahi.  Cindy LED-vahakynttilät Airam. Paristolla toimivat kynttilät palavat ensin kuusi tuntia, jonka jälkeen ne syttyvät automaattisesti 18 tunnin jälkeen.
                            Paikka työpöydälle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit tervetulleita. Loukkaavat kommentit poistetaan.

Retrottaa, euron verhot kodinhoitohuoneeseen

Eilen minua viehätti kirpparikäynnilläni 70-luvun paksut, puuvillaiset retroverhot. Noukin ne itselleni eurolla. Pesin ja silitin. Pujotteli...