maanantai 8. joulukuuta 2014

Hyvästi 80-luvun lopun kylpyhuone

Kertaakaan en ole tässä kylpyhuoneessa suihkutellut. Yläkerran kylpyhuone oli minulle pettymys. En voinut uskoa, että kylpyhuoneen seinillä oli täsmälleen sama vaaleansininen laatta kuin Helsingin-asuntomme kylpyhuoneessa. Se oli rakennettu 80-luvun lopussa ja odotti vain uusiutumista.

Nyt minulla oli sama edessä täällä. Puun värinen paneelikatto ja vaaleansiniset laatat niin seinillä kuin lattiassa saavat lähtöluvan.

Kylpyhuoneen vieressä on vanhanaikaisen romanttisesti ruskean eri sävyin sisustamani pikkukammari, toisella puolella käytävää on harmaa huone. Kylpyhuoneen olisi hyvä sopia kummankin huoneen sävyihin.

Joudun tekemään väliaikaisratkaisun. Tosin olen huomannut, että väliaikaisratkaisuilla on tapana jäädä pysyviksi. Silti teen nyt mahdollisimman edullisen ratkaisun. Nimittäin tähän hätään en ryhdy repimään laattoja irti, vaan maalaan ne. Toinen vaihtoehto ja paljon kalliimpi olisi pinnoittaa kaakelit uudelleen. Pinnoittamalla saadaan uutta vastaava kylpyhuone halutuilla värisävyillä. Uusien laattojen asentaminen houkuttelisi, mutta palataan siihen sitten myöhemmin.

Olen mieltynyt rustiikkisen ruskeisiin sävyihin. Katsotaan. Ratkaisun teen pian, sillä seuraavana työnä yläkerrassa on tämän pienen kylpyhuoneen pieni ehostus. Rustiikkikeittiön laittaminen siirtyy joulutohinan vuoksi tammikuulle.
                                             Yläkerran kylppäri siinä asussa kun tulimme.
                                      80-luvun lopun laatat ovat parhaat päivänsä nähneet.
                                               Paljon pitäisi tehdä, jotain myös tehdään.

                                           Navetan seinän kivimuurin värimaailma olisi oikea.
                                           Kauniita värejä ja kuvioita innoituksen lähteeksi.     
                                           EGE DIANA BEIGE, Kaakelikeskus
                                                 Mielenkiintoista skruktuuria.  
                                                 KALAHARI, Laattapiste

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit tervetulleita. Loukkaavat kommentit poistetaan.

Retrottaa, euron verhot kodinhoitohuoneeseen

Eilen minua viehätti kirpparikäynnilläni 70-luvun paksut, puuvillaiset retroverhot. Noukin ne itselleni eurolla. Pesin ja silitin. Pujotteli...