maanantai 8. joulukuuta 2014

Upouusi kodin turvallisuusjärjestelmä

Meille asennetaan parhaillaan upouutta ja nykyaikaista  GSM-turvahälytysjärjestelmää. Koko Tuorsniemen mäki ja sen rakennukset tulevat turvajärjestelmän piiriin. Kovaääninen valosireeni viestittää myös naapureille ja lähiympäristöön kaikista epämääräisistä liikkeistä. Hyvä juttu, kerrassaan hyvä. No, tuossa jo kaverit naljailivatkin, että mahtavat luonnoneläimet, kuten supikoirat olla ihmeissään, kun valoja vilkkuu ja sireenit soi.  Harvoin supikoirat ja hirvet kuitenkaan tulevat ovia ja ikkunoita kopeloimaan.Kotihälytin.fi

4 kommenttia:

 1. Minkälaisia kokemuksia teillä on nyt vuoden jälkeen tästä kotihälytin.fi järjestelmästä? Hyviä / huonoa kokemuskia. Meillä hankinnassa / harkinnassa juurinkin kotihälytin.fi tarjoama järjestelmä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kysymyksestä, Jari. Hälyttimien asentaminen ei ollut niin pikkujuttu, kuin oletimme. Siihen täytyykin varata aikaa. Hälytin myös alkuaikoina lähetti puhelimiimme kymmenittäin viestejä, että jotakin tapahtuu. Eli se oli yliherkkä. Pihassamme liikkuu villieläimiä, kettuja ym. joten liiketunnistin reagoi myös niihin, samoin itsesyttyvä valaisujärjestelmä. Usein olen yöllä herännyt siihen, että koko piha on valaistu, mutta ketään, ainakaan ihmistä ei siellä liiku. Ajan kanssa laitteen kanssa oppii elämään ja muistamaan ennen kaikkea sen, että kytkee sen pois päältä ennen kuin astuu sisään. Mutta mitäpä ei hyvän turvallisuuden eteen kestäisi.

   Poista
  2. Kiitos vastauksesta. Meillä hälytinjärjestelmä on tulossa/suunnitteilla lähinnä sisätilojen valvontaa ei niinkään ulkoaluiden valvontaan eli ovi-ilmaisimet ulko-oviin ja varaston/autotallin oviin sekä liiketunnistimet sisätiloihin. Hyvä vinkki tuo laitteen poiskytkeminen. Lisäkysymys vielä. Miten teillä laitteiden langattomuus toiminut käytännössä?

   Poista
  3. Myös meillä on tietenkin ovi-ilmaisimet ja liiketunnistimet sisätiloihin. Langattomuus on toiminut moitteettomasti. Tarrat kannattaa laittaa ikkunoihin ja myös postilaatikkoon. Niiden teho on hyvä varsinkin jos niille on katetta eli talossa on oikea hälytinjärjestelmä eikä vain pelotintarrat, kuten yleensä.

   Poista

Kommentit tervetulleita. Loukkaavat kommentit poistetaan.

Retrottaa, euron verhot kodinhoitohuoneeseen

Eilen minua viehätti kirpparikäynnilläni 70-luvun paksut, puuvillaiset retroverhot. Noukin ne itselleni eurolla. Pesin ja silitin. Pujotteli...