lauantai 17. tammikuuta 2015

Fantasiatapetti, taulukollaasi ja pikkudivaani

Olin yötä huoneessa, joka miellytti silmääni.Seinät olivat kitinharmaat, lattia oli harmaa, matto oli harmaa, tyynyt olivat harmaat, sängynpääty oli harmaa ja lisäksi sängyn takana olevassa seinässä oli harmaavalkosävyinen fantasiatapetti.


Pikkudivaani oli vihreä ja divaanin tyynyt olivat harmaat, toisen somisteena oli nainen hörselöhatussaan.  Niin, ja tietysti huoneessa oli vielä harmaa pyöreä pöytä, harmaa työpöydän tuoli ja harmaa rahi. Työpöydän takana olevalla seinällä oli hauska taulukollaasi. Aivan, miksi taulujen pitäisi olla huoneessa siellä täällä yksinään. Ryhmässä niiden viesti vahvenee.


Tämä kollaasi oli kuitenkin yksi taulu. Se oli ilmeisesti lastulevylle painettujen piirrosten ja kuvien summa. Hurmaava. Tykkäsin.


Vielä on monta kartanon huonetta vailla tapetteja ja tauluja. Pikantit poikkeamat perinteisestä ja ylevästä kartanotyylistä varmasti tekisivät hyvää. Jotain uutta, jotain erilaista, jotain, mikä poikkeaa täysin tavanomaisesta. Sellaista on tulossa.
  Harmaan sekaan mahtui kuitenkin vihreä divaani ja hopeiset verhot. Minun laukkuni kuvan vasemmassa reunassa särkee kokonaisuutta.
                                  Fantasiatapettiseinässä oli paljon katseltavaa.

                                    Taulut kiinni toisissaan? Ei vaan kyseessä on yksi ainoa taulu.
                                                   Ja idean saa näpistää tai sitä voi jalostaa edelleen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit tervetulleita. Loukkaavat kommentit poistetaan.

Mattojen lumipesu

Vielä kun on pakkasia ja lunta, kannattaa viedä matot hankeen ja pestä ne lumella. Tämä on ikivanha suomalainen tapa. Varsinkin villamatoill...