perjantai 9. tammikuuta 2015

Länsirannikon talvea

Eilen satoi lunta ja vettä. Pieni yöpakkanen jäädytti pihan. Lumesta on enää rippeet jäljellä. Kaunista tämäkin on omalla tavallaan. Ainahan täällä länsirannikolla on kaunista; olen nyt nähnyt kevään, kesän ja syksyn. Kunnon talvea ei taida näille leveysasteille tulla. Sellaista, että pääsisi lempiharrastuksensa pariin eli hiihtämään. Ja ottamaan kunnon talvikuvat. Pitänee lähteä Lappiin sitä varten.


Lähinaapurissani asuu topakka talon emäntä. Hän on äärettömän mukava ja lisäksi tietenkin näppärä käsistään. Kutsui eilen kaffelle ja viimeisille glögeille. Turinoimme tovin ja suunnittelimme, miten voisimme yhdistää voimamme ja ideamme. Ehkäpä lähitulevaisuudessa järjestämme kivoja kursseja pienryhmille, sisustusaskareita, käsitöitä, kokkaamista.


Ideoita on vaikka kuinka paljon ja lisää tulee koko ajan. Pitäisi kuitenkin tarttua edes yhdestä ideasta kunnolla kiinni ja toteuttaa se, niin yksikertaista se olisi. Hyvin alkaneen työrytmin kyllä pilasi täysin pitkältä lennolta saamani tauti, joka kesti kolme viikkoa. Sairastin koko joulun, uuden vuoden ja loppiaisen seudun. Toipilas olen vieläkin, mutta ajatusten orastavasta lennosta päätellen alan olla terve. Köh köh -kuulumisiin.


          Kuvia piha-alueelta 9.1.2015   Mustaa ja valkoista. Sielunmaisemia.     Tähän ikivanhaan maakellariin voisin rakentaa vaikka kesäbaarin. Puuttuu vain rahaa.
                         Kohta ei kunnian kukko laula, jos saamattomuus jatkuu.
                               Alppiruusupensaissa on tuhansia nuppuja.
                                     Airamin joulupallot saavat vielä palaa keittiön ikkunalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit tervetulleita. Loukkaavat kommentit poistetaan.

Retrottaa, euron verhot kodinhoitohuoneeseen

Eilen minua viehätti kirpparikäynnilläni 70-luvun paksut, puuvillaiset retroverhot. Noukin ne itselleni eurolla. Pesin ja silitin. Pujotteli...