keskiviikko 21. tammikuuta 2015

Tapettihuumaa


Vaikka olenkin tapetoinut yläkerran kolme huonetta ns. normaaleilla tapeteilla, alakerrassa tapahtuu muutos. Kuten jo taisin aikaisemmin mainita, minua on alkanut viehättää tapahtumarikkaat seinät.
Alakerran kaksi salia ovat itsessään saatikka jugend-huonekalujensa puolesta  jopa liian kunnioitusta herättäviä oman aikansa reliikkejä, että ne tarvitsevat minun mielestäni ravistusta. Tietenkin toinen kutkuttava vaihtoehto olisi sisustaa salit täydellisesti oman tyylikautensa mukaisesti. Siinä ei sitten voisi liihotella eikä hassutella.

Tapetti-ikkunaostoksilla on hauska käydä netissä.
Kun menee italialaisen Wall & Decò -yrityksen sivuille,  pitää katselukunnon olla kohdallaan. Muuten sekoaa. Tapetit nimittäin ovat toinen toistaan ihanampia. Haluan tuon, ei, vaan tuohan on vielä parempi, mitäpä jos se olisikin tuo tuolla -poukkoilu ottaa vallan.


Aamutuimaa mieltäni viehättivät eniten nämä kolme. Naishahmot olisivat hienot salien välissä olevin pariliukuovien kummallekin puolelle, rustiikkinen kukkatapetti musta-liila- antiikkihuonekalujen täyttämään juhlasaliin ja kylpyhuoneeseen vettä kestävä harmaa. Nyt pitää sitten muistaa, ettei tämä ole valinta. Puhuin vain ikkunaostoksista.
                  Wall & Decòn kukkatapetti mustien antiikkihuonekalujen täyttämään juhlasaliin?
                                Salien väliin naishahmot? Wall & Decò.
                                Kartanon märkätiloihin?Wall & Decò www.vallanddeco.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit tervetulleita. Loukkaavat kommentit poistetaan.

Retrottaa, euron verhot kodinhoitohuoneeseen

Eilen minua viehätti kirpparikäynnilläni 70-luvun paksut, puuvillaiset retroverhot. Noukin ne itselleni eurolla. Pesin ja silitin. Pujotteli...