perjantai 6. helmikuuta 2015

Las gambas - what a wonderfull food!

Tänään teen lounaaksi valkosipulissa grillattuja isoja katkarapuja, al horno adobado ajo camarones a la parilla tai jotain sinne päin.
Ravut hankitaan siis harmaina, ei vaaleanpunaisina esikeitettyinä.
Ne grillataan valkosipulilla höystetyssä öljyssä nopeasti vaikka wokkipannulla.
Lautaselle mukaan ärjyistä, mutta hivenen makeaa chilikastiketta ja apua, mikä maku.
I love it.
                                  Minä nautin tänään isoista katkaravuista ja chilikastikkeesta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit tervetulleita. Loukkaavat kommentit poistetaan.

Antiikkipöydän öljyäminen

Saimme lahjoituksena suvulta Pertin isovanhempien talosta heille kuuluneen antiikkipöydän jostakin 1900-luvun alusta. Pöydän pinta oli pahoi...