maanantai 9. helmikuuta 2015

Salin kimppuun ihan kohta

Alakerrassa on kaksi yhtä suurta salia. Niiden välinen liukuovi on pidetty kiinni yhdeksän kuukautta. Odotusaika on ollut pitkä. Mitä sitten olen odottanut? Sitä, että keksisin, mitä teen salille ja sen vanhoille huonekaluille. Sohvasta istuu melkein läpi, jouset ovat poikki. Sama vika kahdella suurella nojatuolilla. Musta sohvapöytä on naarmuinen. Tapetit repsottavat. Jne. Kunnostamiseen tarvitaan nyt rahaa, aikaa ja taitoa (huonekalujen entisöinti). Mitä näistä kolmesta minulla on? Tämän huoneen suhteen voin tunnustaa: ei mitään.

Tänään kun aurinko niin ihanasti paistaa, avasin salien väliset ovet ja annoin ilman kiertää. Kohta tapahtuu; aion käydä pian salin kimppuun. Nyt se on vielä puoliksi täynnä muuttokamaa, kirjalaatikoita, kirjapinoja, astioita on vieläkin paljon purkamatta. Se sattuu. Melkein hävettää. Aika on ollut kuitenkin kortilla. Kaamos on vienyt ylimääräiset mehut.
Aurinko antaa energiaa. Sen huomaa jo muutaman tunnin sisällä.


                                         Raivasin yhden nurkan salista, että sain otettua tämän kuvan.


                                 Tummat sävyt hallitsevat juhlasalia. Forbidden fruits -tuoksukynttilä Partylite.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit tervetulleita. Loukkaavat kommentit poistetaan.

Retrottaa, euron verhot kodinhoitohuoneeseen

Eilen minua viehätti kirpparikäynnilläni 70-luvun paksut, puuvillaiset retroverhot. Noukin ne itselleni eurolla. Pesin ja silitin. Pujotteli...