maanantai 9. helmikuuta 2015

Selkeä vaihe alkakoon!

Lauantaina sitten saatoimme haudan lepoon puolisoni suvun The Grand Old Ladyn. Siunaamisella on suuri merkitys henkisenä auttajana. Samalla kun heitimme ikuiset jäähyväiset rakkaalle läheisellemme, annoimme itsellemme luvan poistua kuoleman kysymysten pohdinnoilta ja ahdistukselta. Me saamme jatkaa, meidän pitää jatkaa. Elämä on kaunis.

Eilen suuntasimme selkeyttämään ajatuksiamme Yyterin liukkaille sannoille. Varsinkin dyynien mantereenpuoleiset vallit olivat vaarallisen liukkaat. Peilikirkas jään pinta ei suosinut patikoijaa tällä kertaa. Aivan meren lähellä pystyi kuitenkin merenrantaa pitkin köpöttelemään ja sauvat olivat hyvänä apuna.

Kova tuuli puski ensin toiseen suuntaan. Takaisin tullessa tuuli meni suoraan keuhkoihin, tukki hengitystä ja hidasti kulkua. Vastatuuleen puskeminen on työlästä, mutta lopulta se tekee hyvää.

Selkeä vaihe alkakoon! Kunnostaminen pääsköön vauhtiin ja kaikenlaiset halvat ja hauskat ideat saakoot päivänvalon.
                                     Hyinen myrskytuuli pieksi minua Yyterin rannoilla.
                                      Vaarallisen liukas hietikko pani ihmiset köpöttelemään.
            Puoliksi sulanut ja kokonaan jäätynyt kelkkamäki houkutteli vain muutamaa laskijaa.
                                         Heinäkuussa dyyneillä poltti varpaansa.

2 kommenttia:

  1. Tuolla jäätiköllä olisivat kenkien nastat enemmän kuin tarpeen. Päivä pitenee ja sen myötä energiataso nousee. Jos syksyllä suuri urakka tuntui hetkittäin tyrmäävältä, on pian uuden startin aika. Pala kerrallaan. Nautiskellen. Mihin tässä kiire, valmiissa maaillmassa. Ihanaa kevättä sinne!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Luonteeni vain on niin kärsimätön. Siksi parin kuukauden paussi on todella pitkä minulle. Mutta ihan oikeasti: kuka jaksaa olla innostunut aina ja varsinkin sydäntalvella, kun pimeys painaa niskaa alas. Kummasti tuo aurinko laittaa sydämen sykkimään.

      Poista

Kommentit tervetulleita. Loukkaavat kommentit poistetaan.

Retrottaa, euron verhot kodinhoitohuoneeseen

Eilen minua viehätti kirpparikäynnilläni 70-luvun paksut, puuvillaiset retroverhot. Noukin ne itselleni eurolla. Pesin ja silitin. Pujotteli...