Siirry pääsisältöön

Kartanoon tulee Prima-katto!

Viikkojen pähkäilyt on nyt pähkäilty. Tänään kylmänä sateisena päivänä oli hienoa tehdä kattoremonttisopimus. Ettei vain sada jossain vaiheessa sisään. Katto on ihmiselle ehkä tärkein asia maan päällä. Jollei ole kattoa pään päällä, ei ole kotiakaan eikä mitään turvaa elämiselle. Ja kodin jokainen tarvitsee.

Prima-rakentajat Oy tekee meille uuden katon. Näin sovimme. Päädyimme Prima-kattoon monestakin syystä. Prima-rakentajilla on kokemusta ja näkemystä. Ammattilaisia 20 vuoden tietämyksellä ja taidolla. Yritys on alan johtava julkisivujen korjausremontoija Suomessa.

"Katto on kodin tärkein suoja, ja se näkyy kauas. Laadukas katto suojaa kodin muita rakenteita ja säästää siksi myös energiakuluja. Prima-katto estää laho-ja homevaurioita ja pitää hengitysilman puhtaana. Lämpö säilyy kodin sisällä. Laatukatto vähentää myös muita remontointitarpeita."

Pidän jokaisesta Prima-esittelylehtisestä poimimistani lauseista. Niin totta.
Erityisesti tuo "pitää hengitysilman puhtaana"-lause on mieleeni. Minulle on tullut suorastaan pakkomielle hengittää pelkästään raitista ilmaa. En viihdy enää kaupunkien pölyssä ja saasteessa. Täällä maalla hengitettävä ilma on jo muutenkin parempaa kuin kaupungissa. En halua, että huonokuntoinen katto mahdollisine home- ja kosteusvaurioineen aiheuttaa sisäilman heikkenemistä.

Kiva, että päätös on nyt tehty ja paljon murhetta aiheuttanut huono katto saadaan kuntoon. Toivotan Prima-rakentajat tervetulleiksi kartanoomme!
Kartanon katto saa uuden ilmeen. Tekijänä Prima-rakentajat. Lisähuomautus: Tuote tullaan arvioimaan yhteistyössä yrityksen kautta.
                                      www.prima-rakentajat.fi

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Laattojen saumauksen uusiminen

Kunnostus tehty yhteistyössä Kiilto Oy:n kanssa. Äidilläni oli tapana sanoa, että laiska se töitään luettelee. Sanonta pitää joskus paikkansa, mutta ei minun tapauksessani. Töiden luetteleminen kun kuuluu työni kuvaan. Blogin pitäjällä pitäisi olla aina uutta remonttitarinaa kehissä. Ja onhan sitä. Perjantaina aloitin uusia yläkerran suihkuhuoneen laattojen saumoja. Ne olivat niin huonot, että pahaa teki. Sain kuulla, että vesieristys oli kunnossa, joten uskalsin ryhtyä pikaremonttiin. Säästyin tällä kertaa täydelliseltä lattian purkamiselta ja uuden tekemiseltä. Siihen olisikin pitänyt palkata ammattilainen. Korostan, että kyseessä on pikaremontti, joka antaa hieman lisäaikaa lattian käytölle. Tarkoitus olisi laatoittaa suihkuhuoneen seinät ja lattia kokonaan uudelleen lähitulevaisuudessa nykyaikaisilla, makeilla laatoilla. Minun kuitenkin pitää saada kylpyhuone asialliseen kuntoon nopeasti, sillä yöpyjiä on tulossa yläkertaan jo kuukauden päästä. Jos tilassa on lattialämmitys

Portaiden kunnostus

Juttu tehty yhteistyössä Tikkurilan kanssa. Kiitän ohjeista. Portaat ovat nyt olleet viikon päivät käytössä. Ihmeelliseksi portaiden maalauksen teki se, että maali kuivui todella nopeasti. Ilmeisesti nopeasti käyttöön otettavien tilojen maalit ovatkin tehty ominaisuuksiltaan erilaisiksi  - näin arvelisin. Kaikkein työläin vaihe portaiden kunnostamisessa oli kokolattiamaton liiman irrottaminen ja pintojen hiominen pohjamaalia varten. Liima ei oikein irronnut millään konstilla. Hiomalaite vain siirsi liimamöykkyjä edes takaisin, mutta kiinni ne jäivät. Lopuksi tartuin puukkoon ja rapsuttelin aikani kuluksi jokaisen rapun liimasta ja kyllä aikaa kuluikin, voin tunnustaa. Päiviä ja viikkoja meni ja yhä rappuset olivat remontin alla. Lopulta päätin, että nyt riittää. Santapaperilla hioin raput vielä kertaalleen ja imuroin huolellisesti pölyt pois. Sitten otin käyttöön mainion Tikkurilan Maalipesu -tuotteen. Sillä sain melkoisen määrän likaa irtoamaan mielestäni jo täysin puhtaista po

Katon styrox-levyt irti

Valkoiset styrox-levyt, joissa on kohokuvioita  - jokainen maalla asunut ne tietää. Ainakin meidän rintamamiestalon kattoihin isä laittoi styroxia. Se oli lämmin, muuta ei kai haettukaan. Myös kartanon yläkerrassa on käytetty styroxia yhden huoneen katossa. Se on minun tuleva työhuoneeni. Olin jo osittain kunnostanut huonetta, poistanut lattiasta laminaatin, hionut alta löytyneen puulattian, maalannut sen osittain sekä maalannut myös paneeliseiniä. Kartanon ostajaehdokkaat olivat repineet pari styrox-levyä irti alla olevine pahveineen. Osa levyistä repsotti ikävästi, sillä ne oli huonosti kiinni pahvissa ja lautakatossa. Kuuntelin kerrankin asiantuntijoita enkä ryhtynyt repimään kaikkea kerralla pois. Okey, ostetaan sitten ne puuttuvat styroxit ja kärvennellään ei niin mieleisen katon kanssa loppuelämä. Aie osoittautui mahdottomaksi.  Menin tuttuun K-Rautaan ja kysyin, myyvätkö he styrox-levyjä. Ei myyty, mutta tilata kyllä voi. Piti tehdä uusi keikka ja tuoda malli mukana, niin ti