keskiviikko 13. toukokuuta 2015

Kartanoon tulee Prima-katto!

Viikkojen pähkäilyt on nyt pähkäilty. Tänään kylmänä sateisena päivänä oli hienoa tehdä kattoremonttisopimus. Ettei vain sada jossain vaiheessa sisään. Katto on ihmiselle ehkä tärkein asia maan päällä. Jollei ole kattoa pään päällä, ei ole kotiakaan eikä mitään turvaa elämiselle. Ja kodin jokainen tarvitsee.

Prima-rakentajat Oy tekee meille uuden katon. Näin sovimme. Päädyimme Prima-kattoon monestakin syystä. Prima-rakentajilla on kokemusta ja näkemystä. Ammattilaisia 20 vuoden tietämyksellä ja taidolla. Yritys on alan johtava julkisivujen korjausremontoija Suomessa.

"Katto on kodin tärkein suoja, ja se näkyy kauas. Laadukas katto suojaa kodin muita rakenteita ja säästää siksi myös energiakuluja. Prima-katto estää laho-ja homevaurioita ja pitää hengitysilman puhtaana. Lämpö säilyy kodin sisällä. Laatukatto vähentää myös muita remontointitarpeita."

Pidän jokaisesta Prima-esittelylehtisestä poimimistani lauseista. Niin totta.
Erityisesti tuo "pitää hengitysilman puhtaana"-lause on mieleeni. Minulle on tullut suorastaan pakkomielle hengittää pelkästään raitista ilmaa. En viihdy enää kaupunkien pölyssä ja saasteessa. Täällä maalla hengitettävä ilma on jo muutenkin parempaa kuin kaupungissa. En halua, että huonokuntoinen katto mahdollisine home- ja kosteusvaurioineen aiheuttaa sisäilman heikkenemistä.

Kiva, että päätös on nyt tehty ja paljon murhetta aiheuttanut huono katto saadaan kuntoon. Toivotan Prima-rakentajat tervetulleiksi kartanoomme!
Kartanon katto saa uuden ilmeen. Tekijänä Prima-rakentajat. Lisähuomautus: Tuote tullaan arvioimaan yhteistyössä yrityksen kautta.
                                      www.prima-rakentajat.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit tervetulleita. Loukkaavat kommentit poistetaan.

Retrottaa, euron verhot kodinhoitohuoneeseen

Eilen minua viehätti kirpparikäynnilläni 70-luvun paksut, puuvillaiset retroverhot. Noukin ne itselleni eurolla. Pesin ja silitin. Pujotteli...