Siirry pääsisältöön

Kartanoon tulee Prima-katto!

Viikkojen pähkäilyt on nyt pähkäilty. Tänään kylmänä sateisena päivänä oli hienoa tehdä kattoremonttisopimus. Ettei vain sada jossain vaiheessa sisään. Katto on ihmiselle ehkä tärkein asia maan päällä. Jollei ole kattoa pään päällä, ei ole kotiakaan eikä mitään turvaa elämiselle. Ja kodin jokainen tarvitsee.

Prima-rakentajat Oy tekee meille uuden katon. Näin sovimme. Päädyimme Prima-kattoon monestakin syystä. Prima-rakentajilla on kokemusta ja näkemystä. Ammattilaisia 20 vuoden tietämyksellä ja taidolla. Yritys on alan johtava julkisivujen korjausremontoija Suomessa.

"Katto on kodin tärkein suoja, ja se näkyy kauas. Laadukas katto suojaa kodin muita rakenteita ja säästää siksi myös energiakuluja. Prima-katto estää laho-ja homevaurioita ja pitää hengitysilman puhtaana. Lämpö säilyy kodin sisällä. Laatukatto vähentää myös muita remontointitarpeita."

Pidän jokaisesta Prima-esittelylehtisestä poimimistani lauseista. Niin totta.
Erityisesti tuo "pitää hengitysilman puhtaana"-lause on mieleeni. Minulle on tullut suorastaan pakkomielle hengittää pelkästään raitista ilmaa. En viihdy enää kaupunkien pölyssä ja saasteessa. Täällä maalla hengitettävä ilma on jo muutenkin parempaa kuin kaupungissa. En halua, että huonokuntoinen katto mahdollisine home- ja kosteusvaurioineen aiheuttaa sisäilman heikkenemistä.

Kiva, että päätös on nyt tehty ja paljon murhetta aiheuttanut huono katto saadaan kuntoon. Toivotan Prima-rakentajat tervetulleiksi kartanoomme!
Kartanon katto saa uuden ilmeen. Tekijänä Prima-rakentajat. Lisähuomautus: Tuote tullaan arvioimaan yhteistyössä yrityksen kautta.
                                      www.prima-rakentajat.fi

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Laattojen saumauksen uusiminen

Kunnostus tehty yhteistyössä Kiilto Oy:n kanssa. Äidilläni oli tapana sanoa, että laiska se töitään luettelee. Sanonta pitää joskus paikkansa, mutta ei minun tapauksessani. Töiden luetteleminen kun kuuluu työni kuvaan. Blogin pitäjällä pitäisi olla aina uutta remonttitarinaa kehissä. Ja onhan sitä. Perjantaina aloitin uusia yläkerran suihkuhuoneen laattojen saumoja. Ne olivat niin huonot, että pahaa teki. Sain kuulla, että vesieristys oli kunnossa, joten uskalsin ryhtyä pikaremonttiin. Säästyin tällä kertaa täydelliseltä lattian purkamiselta ja uuden tekemiseltä. Siihen olisikin pitänyt palkata ammattilainen. Korostan, että kyseessä on pikaremontti, joka antaa hieman lisäaikaa lattian käytölle. Tarkoitus olisi laatoittaa suihkuhuoneen seinät ja lattia kokonaan uudelleen lähitulevaisuudessa nykyaikaisilla, makeilla laatoilla. Minun kuitenkin pitää saada kylpyhuone asialliseen kuntoon nopeasti, sillä yöpyjiä on tulossa yläkertaan jo kuukauden päästä. Jos tilassa on lattialämmitys

Portaiden kunnostus

Juttu tehty yhteistyössä Tikkurilan kanssa. Kiitän ohjeista. Portaat ovat nyt olleet viikon päivät käytössä. Ihmeelliseksi portaiden maalauksen teki se, että maali kuivui todella nopeasti. Ilmeisesti nopeasti käyttöön otettavien tilojen maalit ovatkin tehty ominaisuuksiltaan erilaisiksi  - näin arvelisin. Kaikkein työläin vaihe portaiden kunnostamisessa oli kokolattiamaton liiman irrottaminen ja pintojen hiominen pohjamaalia varten. Liima ei oikein irronnut millään konstilla. Hiomalaite vain siirsi liimamöykkyjä edes takaisin, mutta kiinni ne jäivät. Lopuksi tartuin puukkoon ja rapsuttelin aikani kuluksi jokaisen rapun liimasta ja kyllä aikaa kuluikin, voin tunnustaa. Päiviä ja viikkoja meni ja yhä rappuset olivat remontin alla. Lopulta päätin, että nyt riittää. Santapaperilla hioin raput vielä kertaalleen ja imuroin huolellisesti pölyt pois. Sitten otin käyttöön mainion Tikkurilan Maalipesu -tuotteen. Sillä sain melkoisen määrän likaa irtoamaan mielestäni jo täysin puhtaista po

Priman kattonäytös oli menestys - kiitos osallistujille!

Hieno päivä takana. Meillä on melkein valmis katto, kiitos Prima-rakentajien komeiden, osaavien, ammattitaitoisten, mukavien ja kaikki naiset hurmaavien kattopoikien, tässä järjestyksessä. Oli ilo pitää katonkunnostus- ja sisustuspäivä juuri tänään ja juuri tämän porukan kanssa. Meillä kävi noin sata vierasta! Vaikka aika oli määritelty klo 14-18, viimeiset vieraat poistuivat vasta lähemmäs kahdeksaa. Katon rakentamista seurattiin, kahvia juotiin litratolkulla ja makkaraa meni parikymmentä pakettia. Kirpparillakin kävi kauppa, vaikka en ehtinyt viedä sinne tarpeeksi tavaraa. Kaikki kirpparitulot menevät lyhentämättöminä talon kunnostamiseen. Vieraat tekivät tästä päivästä ainutlaatuisen. Kunnostamiini yläkerran huoneisiin tutustuttiin hyvillä mielin eikä pahempaa narinaa kuulunut siitä, miten huonosti jokin paikka on remontoitu. Ihmiset ymmärsivät, mikä on homman nimi: rahaa säästäen olen itse tehnyt huoneiden eteen mahdollisimman paljon. Kaikki ei ole mennyt niin ammattimaisesti