sunnuntai 31. toukokuuta 2015

Unelmieni kammari sai uudet patjat, tyynyt, täkit ja lakanat

Viimeisen kuukaudenpäivän kunniaksi petasin yläkerran kammarin vanhat puusängyt. Avasin paketeista yhteistyökumppanini Unikulman lakanat ja tyynynpäälliset. Paketeissa olivat vielä myös tyynyt ja täkit. Patjat "pudottivat" paikalleen Unikulman pojat. Oi, silkin tuntua joka tuotteessa.
Päiväpeitteistä en pidä lainkaan, mutta makasiinin yläkerrasta löytämäni ja kunnostamani virkatut sängynpeitteet olivat omiaan puusänkyihin.

Yöpöytinä toimivat pienet valkoiset olut- tai viinitynnyrit - nekin kartanon historiaa.
Huonekaluiksi olen hyväksynyt vain vanhaa.
Valkoiseksi maalaamalleni hirsiseinälle naulasin ruostuneen rautanaulakon, johon ripustin matonkuteista löytämäni ihanan pikkupaidan. Pesin ja silitin.

Vaikka jotkut hienommat matot sopisivat kammariin, päädyin kuitenkin kartanon omiin räsymattoihin. Verhotelineen tarinan olen jo kertonutkin, mutta muistin virkistämiseksi löysin kultaisen verhotelineen n. 20 vuotta sitten Katajanokalta oman talon roskiksesta. Niin kauan teline odotti omaa paikkaansa.

 
Talonpoikaistuoli on 1800-luvulta. Se on huutokauppalöytö. Tuoleja on yhteensä kahdeksan. Maistuipa maitokahvi (puoli litraa) hyvälle omatekoisen raparperipiirakan kanssa. Kuvat otettu uudella "bloggaajakameralla" Panasonicin Lumixilla. Kuvia en jostain syystä saa isommiksi. Jokin uusi juttu taas, mikä pitäisi oppia.
                                    Omatekoinen raparperipiirakka on leivottu tietenkin pullataikinaan.
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit tervetulleita. Loukkaavat kommentit poistetaan.

Kukat pitävät nuorena

Kaikkea tapahtuu ja sattuu. Blogi voi olla tauolla kuukausia. Ja sitten: PAM! Kukkia taivaan, tai pikemminkin maan täydeltä. Niin voisi sano...