tiistai 2. kesäkuuta 2015

Aloitin kylppärin ehostamisen käyttämättä rahaa

Emme ole käyttäneet vielä kertaakaan yläkerran sinikaakelista kylppäriä. Kuten mainitsin aikaisemmin, inhoan vaaleansinisiä laattoja, mutta uusiinkaan ei ole nyt varaa eikä olisi oikein järkeä rikkoa hyviä laattoja nyt kun tärkeämpiäkin asioita on hankittavien listalla.

Ensin pesin kylppäriä kokonaisen päivän. Raaputin veitsellä piintyneimmät liat. Maalasin paneelikaton kahteen kertaan valkoisella. Ostin sähkötuulettimen avonaisen reiän kohdalle. Reikä oli tukittu muovipussilla.
Toin kylppäriin ukin vanhan puupenkin. Suihkuverhotelineen sain ilmaiseksi FB-annetaan/lahjoitetaan -sivuilta. Vanha valkoinen suihkuverho löytyi varastosta. Altaan yläpuolelle naulattiin äidin iso mustaraaminen peili.
Allaskaapiksi ostin Ikeasta mustan metallisen avohyllyn. Tähän hätään se ei ehtinyt kuviin, sillä hylly on ensin koottava. Ikeasta ostin myös turkoosin kylpyhuonematon ja kasan valkoisia ja turkooseja pyyhkeitä. Malesiasta tuomani bambunvarsi nojaa seinään. Vielä puuttuu seinältä taulut ja musta naulakko.
Peilioven ruma kahva vaihtui antiikkiseksi. Paljonhan tässäkin on ollut hommaa, mutta työ on ollut mieluista ja hymy nousee huulille, kun ynnää kulut. Rahaa on mennyt vain pyyhkeisiin, hyllyyn, naulakkoon ja yhteen kirppariostoon.
                                      Yläkerran kylppäristä puuttuvat vielä taulut ja hyllyt.
                                                Kylppärin peiliovessa on nyt antiikkikahva.
                                     Kylppäri on ainakin puhdas, jos ei mitään muuta.
                                      Vanha peili. Maali halkeilee, mutta ei se haittaa. Päinvastoin.
                                          Lähikirpparilta kahdella eurolla.
                                   Pesuaiheiset taulut sopivat kylppärin läheisyyteen. Tekijä: Kaapo Wirtanen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit tervetulleita. Loukkaavat kommentit poistetaan.

Retrottaa, euron verhot kodinhoitohuoneeseen

Eilen minua viehätti kirpparikäynnilläni 70-luvun paksut, puuvillaiset retroverhot. Noukin ne itselleni eurolla. Pesin ja silitin. Pujotteli...