perjantai 31. heinäkuuta 2015

Uusia tiiliä ja laastia odotellessa...

Laasti sitten loppui kun olin mitoittanut väärin seinän neliöt. Hups, loppuivat myös tiilet samasta syystä. 48 kappaletta  Retro de Namur -sisustustiiltä jäi uupumaan. Pitääpä tilata nopeasti. Yhteydenotto Wienerbergeriin, eiköhän asia etene...

Minun summittainen elämäntyylini ei sovi remontoijalle. On oltava tarkka. Jatkossa pidän ainakin metrimittaa käden ulottuvilla. Nyt työt seisovat, kun sekä tiilet että laasti loppuivat. Viisi kiloa Kiilto Saneerauslaastia pitäisi riittää viimeisten tiilien kiinnittämiseen.

Kannattaneeko ryhtyä saumaushommiin ennen kuin koko seinä on valmis? Saumaus tulee valkoisella.

    Pari kerrosta jäi tiiliä uupumaan ylhäältä ja myös alas laudan kohdalle ja siitä kerros alaspäin tulee tiiliä. Laastikin loppui. Työt seisovat näiltä osin.
        Edustalla vanha uunin muuri. Olenko vähän hullu, jos jätän näkyviin nuo vanhat kiinnitykset. On kuolinilmoituksia, uutisia ja tapettia. Hienon näköinen minun mielestäni. Muurista on revitty irti puuverhoilu. Myös palomuuri oli tukittu umpeen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit tervetulleita. Loukkaavat kommentit poistetaan.

Kukat pitävät nuorena

Kaikkea tapahtuu ja sattuu. Blogi voi olla tauolla kuukausia. Ja sitten: PAM! Kukkia taivaan, tai pikemminkin maan täydeltä. Niin voisi sano...