keskiviikko 5. elokuuta 2015

Telineet ja turvallisuus tärkeät katonteossa

Ilman telineitä ei tehdä turvallisesti kattoremonttia. Prima-rakentajat aloittavat kartanon katon remontin ensi maanantaina. Ennen kuin katolla tehdään yhtään mitään, on pystytettävät telineet, jotka kattavat yhden sivun ja yhden talon mitan.

Eivät telineetkään taivaasta tipu! Ne pitää kuljettaa paikan päälle jollakin. Arvostettu yhteistyökumppanimme Ramirent toimittaa eli vuokraa telineet, jotka kuljettaa kartanolle paikallinen kuljetusliike, uusi yhteistyökumppanimme MTN Kuljetus.

Koko kattoprojekti alkaa olla hyvin suunniteltu. Eli kaikki on valmiina. Toivotan Prima-rakentajat tervetulleeksi kartanolle!

Prima-kattonäytös on sitten 14.8. Samalla avoimet ovet kunnostajasisusta.fi -tiloihin, makasiinikirppis ja mitä muuta? Ehkäpä keksin vielä...Ainakin grilli ja pannu ovat kuumana. Kenties minäkin innostuksesta. Tapahtumasta muistutan vielä kerran jos toisenkin ja ilmoitan tarkennetun kellonajan. Mutta miten jakaudun samalla aikaa esittelemään aikaansaannoksiani, keittämään kahvia ja päivystämällä kirpparilla? Katsotaan.
                        Kartanovanhus saa uuden katon ja pääsee uuteen kuosiin vähitellen.                       

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit tervetulleita. Loukkaavat kommentit poistetaan.

Retrottaa, euron verhot kodinhoitohuoneeseen

Eilen minua viehätti kirpparikäynnilläni 70-luvun paksut, puuvillaiset retroverhot. Noukin ne itselleni eurolla. Pesin ja silitin. Pujotteli...