maanantai 10. elokuuta 2015

Telineiden pystytys on ammattilaisten hommaa

En voi muuta kuin ihmetellä tätä vauhtia. Neljä rotevaa miestä ilmestyi aamulla pihaan. Alkoi kuulua metallin kalinaa. Tein kaikessa rauhassa hommia  yläkerrassa, kun ikkunan taakse ilmestyivät telineet. He olivat edenneet jo ylös saakka. No, katolle mieli herroilla tekeekin, katon tekemisen ammattilaisia kun ovat.

Ikäpäivänä en olisi ottanut selkoa siitä metalliputkikasasta. Nyt taas on pakko sanoa: arvostan. Arvostan ammattilaisten työtä. Jokainen on omalla alallaan ammattilainen, minäkin sisustajana ja kirjoittajana, mutta he kattotyöntekijöinä.

Mutta eipäs nyt kehuta ennen aikojaan. Vanha katto pitää ensin purkaa uuden tieltä. Sitä varten pihaan on vielä mahdutettu lava. Harmi tietenkin, että myös hyvät tiilet rikkoontuvat, kun ne voimalla syöstään katolta lavalle. Suurin osa tiilistä on tietenkin huonoja, eihän muuten kattorempalle olisi aihetta.

Prima-rakentajat ovat asialla. Odotan innolla miltä huomenna ja varsinkin perjantaina näyttää, kun meillä on kattonäytös.

Eipä olisi parempaa säätä voinut toivoa kattorempalle. Aurinkoa, mutta ei liian kuumaa. Jos sataisi, epäilyttäisi laittaa märän alustan päälle uutta kattoa. Näin maalaisjärjellä ajateltuna.

                                           Ramirentin vuokratelineet, jotka kuljetti MTN Kuljetus.

                                        Prima-rakentajien Juha Kirvesmäki (oik.) alatelineillä.
                                                            Mitäs me huimapäät.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit tervetulleita. Loukkaavat kommentit poistetaan.

Retrottaa, euron verhot kodinhoitohuoneeseen

Eilen minua viehätti kirpparikäynnilläni 70-luvun paksut, puuvillaiset retroverhot. Noukin ne itselleni eurolla. Pesin ja silitin. Pujotteli...