lauantai 3. lokakuuta 2015

Isän vanha hattu on niin rakas

Vaikka kuinka sanotaan, että musta on liiankin synkkä vaatevärinä, minä olen tyytyväisin pukeutuessani mustaan. Näin on aina ollut, teinistä lähtien. Yhtä kauan olen käyttänyt päässäni olevaa miesten, tarkemmin sanottuna isäni lierihattua. On niitä minulla useampikin. Vaihtelen niitä mielialojeni mukaan.

Hatussa on hyviä puolia: sillä voi peittää lässähtäneet hiukset, sillä voi nostattaa mielialaa, sillä voi täydentää pukeutumisesta. Mustiin vaatteisiin ja sinisiin silmiin sopii vallan hienosti siniset korut. Kuvan koru taannoiselta Kuuban-matkaltani Havannasta.

                                         Isän tyttö mä oon. Isän hattu on rakas.
                                                    Musta pitää minut minänä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit tervetulleita. Loukkaavat kommentit poistetaan.

Kukat pitävät nuorena

Kaikkea tapahtuu ja sattuu. Blogi voi olla tauolla kuukausia. Ja sitten: PAM! Kukkia taivaan, tai pikemminkin maan täydeltä. Niin voisi sano...