torstai 21. tammikuuta 2016

Pieni kylppäri, suuri tunnelma roomalaisine pilareineen

Voihan sitä olla suuruudenhullu. Se ei tule niin kalliiksi, kun valitsee hulluutensa näyttämöksi pienen tilan. Sellainen sattuu olemaan pakkoremontoitava yläkerran kylppäri. Neliöitä on vain muutama. Kylppärin vieressä on beige/coffee/kulta -sävytetty Maria Charlottan makuukammari, joten eiköhän remontin myötä tuo kylppärin aikansa kaunis vaaleansininen häivy hyvin kauas silmistäni ja tilalle tule samat sävyt kuin viereisessä huoneessakin.

Aikani netissä pyörittyäni löysin upeat italiaiset Novabell Ceramiche -laatat, joista löytyisi vaikka mitä ihanaa. Jos sikseen, pieneenkin kylppäriin voi laittaa ainakin yhden roomalaisen pilarin. Laatan nimi on Capitello Beige. Eihän se vie tilaa yhtään, kun on osana laattaa. Pilarin ympärille sopisi ylellinen, hentokuvioinen Damascato Beige. Laatat ovat kokoa 25x60 cm.

Lattiaan voisin laittaa mosaiikki Mix Nut Beige Coffee 30x30 cm namulaatan. Pilarilaatasta vielä sen verran, että kuvan laattahan on siis 60 cm korkea. Laattaa saa ilman tuota yläkoristelua, joten pilariosaa pitäisi hankkia kaksi kappaletta. Näitähän myydään kappaleittain ja hinta on n. 50 e.
Nyt kaikki on vielä haaveilua. Toteutukseen on vielä matkaa ja hieman säästettävää.
                                   Maria Charlottan huone on lähinnä kylppäriä. Samat sävyt kuin laatoissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit tervetulleita. Loukkaavat kommentit poistetaan.

Retrottaa, euron verhot kodinhoitohuoneeseen

Eilen minua viehätti kirpparikäynnilläni 70-luvun paksut, puuvillaiset retroverhot. Noukin ne itselleni eurolla. Pesin ja silitin. Pujotteli...