Ohoh, mitkä maut. Kunnostaja pääsi välillä pois maalin ja tinnerin lemusta haistelemaan meri-ilmastoa ja maistelemaan kesää.
Me median edustajat pääsimme taas ensimmäisinä maistamaan Silja Linen Helsingin-laivoilla tänä kesänä tarjottavaa viiden ruokalajin kesämenua, Menu Nordicia. Sen oli suunnitellut ei enempää eikä vähempää kuin Suomen kokkimaajoukkue "kokkien kokki" Matti Jämsénin johdolla.
Head of Restaurant Services eli Matti Jämsén vastaa nykyään kaikista ruoista, mitä Silja Linen laivoilla tarjotaan.
Liikkuvat ja nopeasti paikkaa vaihtavat meriravintolat ovat tietenkin huippukokeillekin haaste, mutta puhtaat, tuoreet pohjoismaalaiset raaka-aineet takaavat sen, että ruoat ovat takuuvarmoja, ihania elämyksiä.
Merellä ruokailuun tuovat bonusta rento lomamieli ja Bon Vivant -ravintoloiden elegantti ilmapiiri.
Italialaisia, viinitalo Marchese Antinorin juomia oli tietenkin yhtä monta kuin ruokalajiakin. Parhaiten kieleni kasteli Cuvee Royale Franciacorta -kuohuviini, joka oli täysin samppanjan veroinen.
Kokkimaajoukkue edustaa Suomea neljän vuoden välein järjestettävissä kokkien olympialaisissa. Seuraavan kerran olympialaiset ovat lokakuussa 2016 Erfurtissa Saksassa.
Ruijanpallasta raparperia, kermaviiliä.
Vuohenmaitoa, maa-artisokkaa, persiljaa.
Kirjolohta, fenkolia, langustia, varhaisperunaa.
Juustoa, kuusenkerkkää, omenaa, saksanpähkinää.
Mansikkaa, valkosuklaata, vaniljaa.
Me median edustajat pääsimme taas ensimmäisinä maistamaan Silja Linen Helsingin-laivoilla tänä kesänä tarjottavaa viiden ruokalajin kesämenua, Menu Nordicia. Sen oli suunnitellut ei enempää eikä vähempää kuin Suomen kokkimaajoukkue "kokkien kokki" Matti Jämsénin johdolla.
Head of Restaurant Services eli Matti Jämsén vastaa nykyään kaikista ruoista, mitä Silja Linen laivoilla tarjotaan.
Liikkuvat ja nopeasti paikkaa vaihtavat meriravintolat ovat tietenkin huippukokeillekin haaste, mutta puhtaat, tuoreet pohjoismaalaiset raaka-aineet takaavat sen, että ruoat ovat takuuvarmoja, ihania elämyksiä.
Merellä ruokailuun tuovat bonusta rento lomamieli ja Bon Vivant -ravintoloiden elegantti ilmapiiri.
Italialaisia, viinitalo Marchese Antinorin juomia oli tietenkin yhtä monta kuin ruokalajiakin. Parhaiten kieleni kasteli Cuvee Royale Franciacorta -kuohuviini, joka oli täysin samppanjan veroinen.
Kokkimaajoukkue edustaa Suomea neljän vuoden välein järjestettävissä kokkien olympialaisissa. Seuraavan kerran olympialaiset ovat lokakuussa 2016 Erfurtissa Saksassa.
Ruijanpallasta raparperia, kermaviiliä.
Vuohenmaitoa, maa-artisokkaa, persiljaa.
Kirjolohta, fenkolia, langustia, varhaisperunaa.
Juustoa, kuusenkerkkää, omenaa, saksanpähkinää.
Mansikkaa, valkosuklaata, vaniljaa.
Kommentit
Lähetä kommentti
Kommentit tervetulleita. Loukkaavat kommentit poistetaan.