tiistai 2. elokuuta 2016

Vadelmien lumoissa

Jo kaksi viikkoa mennyt melko tarkkaan vadelmapuskissa. Käsivarret ovat pitkähihaisesta puserosta huolimatta pienillä naarmuilla ja näppylöillä oksien, ohdakkeiden ja nokkosten jäljiltä.

Vanha arkkupakastin tuli täyteen jo ensimmäisen viikon jälkeen. Piti hankkia uusi ja iso. Sekin alkaa jo uhkaavasti olla täynnä.

Olen yrittänyt myydä tuoreeltaan, mutta ostajakandidaatteja ei ole tällä suunnalla. Poimivatkohan itse omista puskistaan. Helsingissä olisi asiakaskuntaa, mutta pitkä matka jatkuvan kuljetuksen esteenä.

Ajattelin kuitenkin ennen joulua tehdä rysäysmyynnin ja tarjota ihmisille pakastettuja ihania, suuria ja meheviä Tuorsniemen kartanon vadelmia. Voihan olla, että sesongin jälkeen pakastevatuille tulee aiemminkin kysyntää.

Olen itse kerännyt jo runsaat sata litraa vadelmia ja muutaman kymmentä litraa herukoita. Sisareni on kerännyt toiset mokomat.  Kausi jatkunee vielä viikon.

Kun marjakausi on ohi, tartun taas remontteihin. Nyt herkutellaan ja möyritään puskissa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit tervetulleita. Loukkaavat kommentit poistetaan.

Retrottaa, euron verhot kodinhoitohuoneeseen

Eilen minua viehätti kirpparikäynnilläni 70-luvun paksut, puuvillaiset retroverhot. Noukin ne itselleni eurolla. Pesin ja silitin. Pujotteli...