perjantai 18. marraskuuta 2016

Enkelikuoro valmiina joulumyyjäisiin

Kahdentoista enkelin kuoro laulaa: Tervetuloa kartanon joulumyyjäisiin 3.-4.joulukuuta klo 12-17. Kreikkalainen noutopöytä vain lauantaina 3.joulukuuta klo 12.30, 14 ja 15.30. Varaa paikkasi paula.bagge@tuorsniemi-spirit.com ja käy sivuillani www.tuorsniemi-spirit.com katsomassa lisää infoa tapahtumasta.
Viimeinenkin enkeli valmistui juuri. Suosittelen askartelua kaikille. Ryhdyin jo seitsemän jälkeen aamulla tekemään enkeleitä. Levitin ruokasalin pöydälle suojapaperit, sitten kartongit, enkelinpääkiiltokuvat, muut kiiltokuvat, nauhat, kultasädepurkin, liimaa, sakset ja mitä vielä...

Jokainen enkeli on hieman erilainen. Jollakin on pitsiä hameessa, jollakin kiiltokuva tai sametti- ja silkkinauhaa. Kauneinta on enkelin katse. Lempeä, juuri sellainen kuin enkelin kuvittelisikin olevan.

Jos enkelit eivät mene myyjäisissä kaupaksi, se ei haittaa. Pidän itselläni, niin kauniita enkelit ovat.
Malli on anopiltani. Enkeli leikataan paksuhkosta kartongista yhtenä palana. Liimaa ei tarvita muuhun kuin koristeluun. Siivet taitetaan jännästi taakse ja loksautetaan paikalleen hameen ala- ja yläreunaan leikattujen viiltojen avulla.
Kiiltokuvasta leikattu enkelinpää liimataan kartonkiin. Sitten vain koristelua. Askartelussa on hyvä olla mukana iso mukillinen tai parikin maitokahvia.

Myös Lumi-kissaani askartelu kiinnostaa. Kissa levittäytyy pitkin pituuttaan kartongin päälle, eikä väistä. Siinä sitten odotellaan, koska arvon karvakasa kyllästyy puuhasteluuni.

Kun enkelit valmistuvat, karvakasa on siirtynyt sänkyyn aamu-unille.
                        Enkeli taivaan lausui näin, miks hämmästyitte säikähtäin...
                            ...mä suuren ilon ilmoitan, maan kansoille sen kuuluvan.
                                  Enkelit ensin, paimenille lauloi...
                                    ...sielusta sieluhun kaiku soi.
                                  Rusetein, kiiltokuvin ja nauhoin somistellut enkelit odottavat myyjäisiä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit tervetulleita. Loukkaavat kommentit poistetaan.

Retrottaa, euron verhot kodinhoitohuoneeseen

Eilen minua viehätti kirpparikäynnilläni 70-luvun paksut, puuvillaiset retroverhot. Noukin ne itselleni eurolla. Pesin ja silitin. Pujotteli...